Racordarea la utilitati si Relocarea utilajelor din linia de fabricație

Fiecare hală industrială și de producție este diferită, la fel cum diferă nevoile fiecărei afaceri. Din acest motiv, echipa MTG își asumă obiectivul de a îndeplini toate cerințele specifice ale clienților noștri și de a oferi soluții complete, la cheie.

Dorim să asigurăm toate condițiile necesare bunei funcționări a afacerii dumneavoastră și punem preț pe necesitățile de bază ale unui spațiu eficient, precum racordarea la utilități:

  • Uleiuri (de șlefuit, de strunjit, hidraulic, de procesare);
  • Emulsii (de șlefuit, de strunjit, de frezat, de spălat);
  • Apă demineralizată;
  • Apă dedurizată;
  • Metanol;
  • Apă răcita si recirculată
  • Aer comprimat.

 

 
Misiunea noastră, la societatea MTG, este de a vă oferi cele mai eficiente și adecvate servicii. De aceea, ne adaptăm în funcție de posibilitățile pe care le aveți, atât din punct de vedere al spațiului deținut cât și al timpului de lucru preferat și al bugetului disponibil.

Din acest motiv, primul pas în colaborarea noastră este să înțelegem cât mai bine tipul activității pe care o desfășurați și să cunoaștem distanța față de utilități, ca să putem identifica soluțiile potrivite. Efectuăm branșamentele la utilități fie în baza unui proiect de execuție realizat de dumneavoastră cu o firmă de specialitate, fie în baza proiectului realizat de noi.

Asigurăm transparență încă de la transmiterea devizului și până la finalizarea lucrărilor de racordare la utilități. Astfel, alături de noi, vă asigurăm o bună funcționare a activității pe care o desfășurați, fie într-o hală de producție sau fabrică.

Scăpați de grija relocării utilajelor

Echipa noastră este pregătită pentru a vă ajuta să vă eficientizați activitatea prin relocarea utilajelor din linia de fabricație. Astfel, vă ajutăm să vă mutați linia de producție sau să instalați echipamente noi.

Dacă aveți nevoie de servicii de consultanță sau execuție privind relocarea utilajelor de producție și instalațiile industriale de apă, canalizare, gaze și fluide tehnologice, vă puteți baza pe noi.

Echipa noastră vă stă la dispoziție și suntem pregătiți să identificăm cele mai eficiente soluții pentru afacerea dumneavoastră. Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord