Despre noi

Soluțiile potrivite gândite și aplicate în avantajul clienților noștri

Sinergia societății cu partenerii:

Competență pentru mâine. Avantaje ale unui parteneriat puternic. Doar o echipă puternică este capabilă să ofere premisele tehnice necesare pentru a îndeplini toate cerințele specifice ale clienților noștri. În sprijinul acestor deziderate stă următorul principiu: să putem oferi cât mai mult folosind tehnica necesară

Înaltă competența în domeniile de activitate, coordonată optim în cadrul unei desfășurări specifice de proiect. Luarea unor decizii interne rapide / eficiente pentru a putea acționa și reacționa flexibil și rapid. Dacă această combinație reușește, atunci se poate vorbi de sinergie.

 

Viziunea noastră: „MTG CONCEPT“

Societatea noastră a proiectat, implementat si dezvoltat un concept propriu de onorare a comenzilor clienților noștri, având in vedere următoarele aspecte definitorii:

  • înțelegerea completa a cerințelor specifice clientului, concretizata într-o singura sesiune de discuții /corespondenta, in cadrul căreia sa putem identifica atât necesitățile clientului cat si cele mai bune, eficiente si convenabile soluții de rezolvare a acestora.
  • procedurarea fluxului de activități specifice care include analiza proiectului, identificarea alternativelor tehnice de soluționare, prospectarea / analiza furnizorilor, managementul specific de proiect, validarea si verificarea finala a lucrărilor executate
  • garanția certa a lucrărilor executate si eliminarea riscurilor potențiale
  • disponibilitatea executării unor lucrări demonstrative

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord