Instalatii fluide tehnologice

În orice afacere din domeniul industrial, un rol important în desfășurarea activității îl au echipamentele folosite. De cele mai multe ori, acestea au nevoie de o serie de fluide pentru buna funcționare, astfel încât să oferiți clienților dumneavoastră performanțe maxime. În cazul în care doriți proiectarea și implementarea de instalații pentru fluide tehnologice, vă puteți baza pe noi.

La MTG, ne ocupăm cu elaborarea și punerea în practică a instalațiilor pentru fluide și gaze tehnologice. Oferim inclusiv servicii de racordare la utilități sau relocare a utilajelor din linia de fabricație.

Procesul nostru de lucru este consolidat pe baza următorilor pași: înțelegerea completă a cerințelor clientului, identificarea soluțiilor de rezolvare a acestora, proiectarea soluției tehnice de instalații și implementarea lucrărilor.

La cerere, oferim posibilitatea executării unor lucrări demonstrative, pentru a vă convinge de experiența echipei noastre și calitatea soluțiilor oferite.

Principalele tipuri de instalații pentru fluide tehnologice pe care le proiectăm și implementăm sunt pentru:

  • Uleiuri (de șlefuit, de strunjit, hidraulic, de procesare);
  • Emulsii (de șlefuit, de strunjit, de frezat, de spălat);
  • Aer comprimat.

Pentru fiecare proiect pe care îl implementăm, alegem cele mai potrivite materiale și propunem întotdeauna soluțiile adecvate, conform bugetului și cerințelor dumneavoastră.

 

 

Suntem preocupați de buna funcționare a echipamentelor folosite în cadrul activității pe care o desfășurați. Din acest motiv, primul lucru pe care îl facem este să obținem toate informațiile necesare pentru a identifica nevoile din fiecare fabrică sau hală industrială.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord