Instalatii apa si canalizare

Compania MTG vă pune la dispoziție servicii optime în domeniul instalațiilor industriale de apă și canalizare. Echipa noastră proiectează și implementează soluții complete și moderne pentru a satisface nevoile fiecărui beneficiar.

Știm cât de important este să asigurați confortul necesar și condițiile de muncă potrivite angajaților dintr-o hală industrială sau o fabrică. Aspecte precum temperatura, ventilația, canalizarea și accesul la apă potabilă și menajeră sunt esențiale în buna desfășurare a activităților dumneavoastră. De aceea, venim în întâmpinarea clienților industriali cu o serie de soluții gândite și proiectate special pentru aceștia.

Primul pas în oferirea soluțiilor noastre este să stabilim, în urma unei discuții, care sunt principalele nevoi pe care le aveți, în funcție de spațiul disponibil. Astfel, înțelegem mai bine cerințele tehnice specifice. Al doilea pas este să elaborăm proiectul corespunzător instalațiilor de apă și canalizare și să vă propunem soluțiile pe care le considerăm cele mai eficiente. Pasul al treilea este implementarea instalațiilor de apă și canalizare și coordonarea acestui proces de către specialiștii noștri. Astfel, garantăm pentru calitatea lucrărilor executate.

 

Tipurile de instalații apă și canalizare pe care vi le punem la dispoziție sunt:

  • Apă potabilă și menajeră;
  • Canalizare menajeră interioară;
  • Ape pluviale interioare.

 

 

 

În plus, societatea noastră asigură, la cerere, racordarea la utilități și relocarea utilajelor din linia de fabricație.

Pentru a beneficia de o sesiune de consultanță gratuită și a alege împreună soluțiile care vi se potrivesc, vă invităm să ne contactați. Echipa noastră de specialiști în instalații HVAC apă și canalizare vă stă la dispoziție.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord